Com comença, el camí espiritual?

Jo també penso que en un estadi de futbol o en un concert s’hi viu una experiència espiritual. En aquests espais, com quan estem amb amics a la vora del foc o tot sols enmig de la natura, s’hi pot descobrir el subtil alè de l’espiritualitat.

A partir d’aquí, si volem, podem estirar del fil i adonar-nos que hi ha espais i moments en què aquest alè vivificador resulta molt més present, perquè la seva força, sorprenentment, pot incrementar-se o disminuir.

Jugar a perseguir-lo i dirigir els passos cap on se’l percep més vivaç és tot un estil de vida. Fer-ho aporta, així com de retruc, sorpreses inesperades i beneficis inimaginables. Només cal obrir-s’hi.

Així és com comença el camí espiritual

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s